• Författare: Hübbe, Rebecca
  • Illustratör: Hellman, Bea
  • ISBN: 9789180379885
  • Antal sidor: 156
  • Utgivning: 2024-04-09
  • Format: 205 × 18 × 260 mm
  • Vikt: 698 g
  • Ladda ner omslag 471.53 KB

Dejlig

Att samlas kring mat är bland det vackraste jag vet, att kunna glädjas åt sällskapet och det man äter. Det fina när man lagar mat och äter tillsammans är att det gör något med en, man mår bättre på alla plan. En middag kan leda till otroliga samtal, skratt blandat med gråt. Ja, du vet när man aldrig vill att kvällen ska ta slut. Men det är precis lika fint att duka upp en ensamlunch till sig själv och piffa till det lite extra. Använda de där glasen man sällan har framme, ta sin finaste servett, sätta på sin absoluta favoritlåt och låta stunden bli ens egen, oavsett rum och tid.

Mat ska vara god och gjord med kärlek. Finns det något bättre än att samla vänner och familj för att äta tillsammans? För Rebecca Hübbe handlar det om att just samlas kring mat. I Dejlig bjuds du på ett sextiotal favoritrecept indelade efter tillfälle. Allt från gott att tugga på, smårätter att dela, större maträtter till sött och syrligt samt drinkar och annan dryck. Dessutom får du tips på hur du grejar den perfekta hemmabaren, hur du lyckas med det dukade bordet och vad man alltid ska ha hemma i skafferiet vid oväntat besök.

Den är en källa för inspiration, matglädje och en guide till att samlas kring mat. Ja, en trygg famn att falla till när inspirationen tryter. Här blandas högt och lågt. Släng ihop olika mindre rätter så som brie brûlée, frasig tomatgalette samt hallon- och jordgubbscrostinis med pistagekräm till en fullskalig middag, snacksa på marinerade oliver och skaka ihop en Lemon Meringue Pie-drink eller varför inte laga den perfekta ndujapastan till din kärlek?

Dejlig handlar om maten Rebecca själv älskar, att äta den och låta den ta plats tillsammans med människor som man håller kära. Om kärleken till råvarorna och processen, att låta allting få ta sin tid. Det är något hon håller hårt vid. Kokboken är en hyllning till dem som satte grunden för hur mat ska smaka, skapas och ätas. Lägg allt annat åt sidan och låt dig förföras av maten. Mat är en kärlekshandling!

Rebecca Hübbe driver matkontot @dejligfood på Instagram och inspirerar dagligen tiotusentals personer med recept på mat och dryck som passar från tidig morgon till sen kväll. Här blandas otroliga bakverk, ljuvliga smårätter och spännande drinkar.

Hitta fler liknande böcker

, ,

Nyhetsbrev

Ange din email-adress för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

***Mailchimp formulär visas här***