Tukan förlag - en udda fågel

Hos Tukan förlag hittar du färgstarka och originella böcker. Vi har ett brett, prisvärt och alltid aktuellt sortiment fullt av kunskap, inspiration och underhållning. För både vuxna och barn. Och genom vår nyfikenhet, kvickhet och vilja att göra saker på vårt eget sätt, har vi utmanat en hel bransch och blivit en udda fågel i bokbranschen.

Återförsäljare

Du hittar våra böcker nästan överallt där det säljs böcker: i bokhandeln, på internet och i större livsmedelsbutiker. Du kan också hitta våra böcker i till exempelvis leksaks- och inredningsbutiker. Om du är ett företag som vill köpa en större kvantitet av våra böcker eller om du vill bli återförsäljare av våra böcker så är du välkommen att kontakta oss direkt på info@tukanforlag.se

Vill du veta mer om oss?

Följ oss på Facebook och Instagram om du är på jakt efter kontinuerlig information om våra boksläpp och allt som händer kring Tukan förlag.

Org-nr
556752-8889
Adress
Tukan Förlag
Örlogsvägen 15
426 71 Västra Frölunda
Telefon
031-10 20 25
Epost
info@tukanforlag.se

Har du en bokidé?

Titta gärna igenom böckerna som finns på vår hemsida för att skapa dig en uppfattning om vår utgivning. Om din idé eller ditt manus passar vår utgivning så tar vi gärna emot det.

Vi tar endast emot manus som skickas per e-post. Bifoga gärna ett följebrev med ditt manus där du berättar om och sammanfattar din bokidé. Vi har tyvärr ingen möjlighet att bekräfta mottagandet av ditt manus, men vi strävar efter att kunna ge dig ett svar inom tre månader.