• Författare: Sporrong, Sanna
  • ISBN: 9789180379533
  • Antal sidor: 175
  • Utgivning: 2023-10-12
  • Format: 215 × 22 × 260 mm
  • Vikt: 863 g

Skapa ditt drömliv

Med den här boken får du hjälp att bryta negativa tankemönster, öka din självkänsla, hitta ditt syfte i livet och bli motiverad till handling. Den berör alla områden i ditt liv och innehåller utöver teoriavsnitt över 50 kreativa övningar och djupgående reflekterande frågor. Att skriva är till stor hjälp för att kartlägga ditt liv, ge dig själv insikter och kickstarta de förändringar du vill göra. Det kommer att hjälpa dig att ta makten över din situation, lära känna dig själv och upptäcka dina drömmar.

Boken består av 5 moduler: 1. Ditt liv just nu 2. Rädslor & mod 3. Drömmar 4. Din sweet spot 5. Planera och skapa rutiner

Boken är för dig som: behöver mening och riktning i ditt liv, känner rädsla inför framtiden, tvivlar på dig själv, vill finna motivation och inspiration, vill bli modig och stark i dig själv, vill förverkliga dina vildaste drömmar eller behöver en plan och en kickstart framåt.

Sanna Sporrong arbetar som bokformgivare och författare ifrån sin ateljé i Göteborg. Med stort intresse för böcker och tio års erfarenhet av arbete med förlag i hela Norden, har hon tagit steget till att skapa egna böcker med fokus på personlig utveckling och produktivitet. Hennes böcker har hittills sålt i över 250 000 ex och rättigheterna är sålda till flera länder.

Nyhetsbrev

Ange din email-adress för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

***Mailchimp formulär visas här***