• Författare: Sporrong, Sanna
  • ISBN: 9789180373944
  • Antal sidor: 253
  • Utgivning: 2022-08-22
  • Format: 186 × 27 × 226 mm
  • Vikt: 830 g

Perfectly imperfect

En unik bullet journal med plats för planering, kreativitet och reflektion.

Bullet journaling är en metod för att skapa sitt eget planeringsverktyg. Traditionella bullet journals är baserade på prickade sidor. Det kan dock kännas överväldigande att börja med tomma sidor och många får prestationsångest. I denna bullet journal får man ett ”skelett” att vara kreativ utifrån. Den innehåller också en rad roliga funktioner, med fokus på self care, som ofta förekommer inom bullet journaling.

Kalendern är datumlös för att kunna påbörjas när som helst. Att själv få fylla i är ett roligt sätt att vara kreativ och göra kalendern till sin egen. Detta är en kalender både för dem som älskar bullet journaling och för dem som vill ha en annorlunda kalender inom personlig utveckling.

Kalendern bygger på moduler från försäljningssuccén Planera för din lycka, Planera för dina drömmar och Planera för din hälsa. Fokus ligger på planering, personlig utveckling och välmående.

Kalendern innehåller bl.a.:Mina må bra-rutiner: Saker som gör mig lycklig, mitt self care, träning, jag gillar etc. Om mig: värderingar, passion, styrkor, motivation. Mina mål för: relationer, arbete, hälsa, fritid, ekonomi, själsligt.

Du kanske också gillar …

Nyhetsbrev

Ange din email-adress för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

***Mailchimp formulär visas här***