• Författare: Finlay, Alex
  • Översättare: Axén, Hanna
  • ISBN: 9789189357518
  • Antal sidor: 427
  • Utgivning: 2021-09-28
  • Format: 145 × 37 × 217 mm
  • Vikt: 608 g

En våldsam natur

***** ”Högspänning …” – New York Times *****

***** ”… kalla kårar från första raden till sista sidan.” – Newsweek *****

”De hittade kropparna på en tisdag. Två dagar efter det att familjen missat flyget hem. Sex dagar efter det att alla sms och inlägg på sociala medier tystnat.”

Efter en hård festkväll möts Matt Pine av FBI när han kommer till sitt studentrum på universitet. De levererar förödande nyheter: Matts mamma, pappa och två yngre syskon har hittats döda i huset de hyrt under sin semester i Mexiko.

Det är inte första gången familjen Pine drabbas av en våldsam tragedi. Matt kämpar redan med spöken ur sitt förflutna. För sju år sedan dömdes hans bror till livstids fängelse för att ha mördat sin flickvän och för några år sedan släpptes en Netflix-dokumentär om broderns fall. Dokumentären – som propagerade för broderns oskuld – blev en megasuccé och slungade hela familjen Pine in i offentlighetens ljus. Men Matt själv har aldrig trott att brodern är oskyldig. Nu tvingas Matt träffa sin bror för första gången på sju år och sen måste han till Mexiko. Allt mer pekar mot att familjens död inte var en olycka och Matt måste ta reda på sanningen om sin familjs sista dagar.

”En spänningsroman som sticker ut och knyts ihop med kirurgisk precision.” – Karin Slaughter

”Explosiv! En kniven mot strupen-thriller …” – Lisa Gardner

Alex Finlay är en pseudonym. Författarens verkliga namn är Anthony Franze. Han är till yrket advokat och arbetar i Washington D.C. Han är specialiserad på mål som överklagas och avgörs i Högsta domstolen.

Hitta fler liknande böcker

, , ,

Nyhetsbrev

Ange din email-adress för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

***Mailchimp formulär visas här***