javplatform.com
  • Filtrera böcker

Höst 2017


365 saker att rita & måla för nyfikna barn

365 svar på den eviga frågan Vad ska jag rita?

Aktier : 3 steg till ekonomiskt oberoende

I denna bok lär Ola Lauritzson ut hur man som privatperson kan använda börsen för att skapa en portfölj, som blir som en privat sedelpress.

Bästa barnmaten

Denna bok innehåller praktiska veckomenyer så att ditt barn får en allsidig, hälsosam kost och orkar med massor av bus och nya upplevelser.

Bli blodsockersmart : förebygg och påverka diabetes

I denna bok får du lära dig allt om kopplingen mellan diabetes och kost samt hur du genom sju enkla strategier med praktiska tips och knep i vardagen blir blodsockersmart.

Bowls of Goodness

Nina Olssons spännande kompositioner, hennes vackra fotografier och hennes entusiasm för hälsosam mat inspirerar alla , oavsett talang i köket , att laga och leva hälsosammare.

En gammaldags jul

Mycket julkortsnostalgi i bästa Jenny Nyström-anda. Här får barnen känslan av en äkta gammaldags jul.

FODMAP kokboken

Mathållning med låg FODMAP kan lindra allvarliga magbesvär och används både för att råda bot på problem med ballongmage och för att dämpa inflammation vid Crohns sjukdom.

Gröna rum

En komplett bok om både hur man inreder och och tar hand om växter i sitt hem.

Hälsans skafferi

I Hälsans skafferi förklarar Tiina Lindström Hälvä hur man äter balanserad, basisk, antiinflammatorisk mat och kocken Alexander Trivedi presenterar speciellt framtagna recept.

Montanaris italienska mat

I denna bok bjuds läsaren på enkla, genuina och framför allt goda recept från regionen Marche. Natalie Montanari driver restaurangen Trattoria Montanari i Stockholm.

Naturens mirakeldrycker:

I Naturens mirakeldrycker delar Marlene Gustawson med sig av en mängd näringstäta drycker som håller kroppen pigg och ung.

Planet Earth II

Här får man en möjlighet att i text och bild åter låta sig trollbindas och tjusas av vår värld, som den skildrades i BBC:s serie Planet Earth II.

Ridningens anatomi

Denna bok ger ryttaren de nödvändiga verktygen för att fatta beslut, som hjälper både ryttaren och hästen att prestera på topp, känna glädje och tillfredsställelse och utveckla sin förmåga.

Skam

Till alla som inte kan få nog av Eva, Noora, Sana, Vilde, William och Isak. Den är en hyllning till SKAM skapad av två beundrare till serien. Till hardcorefans och de som vi få koll på megasnackisen!

Tala inför folk

Tala inför folk! är en heltäckande kommunikationshandbok där professor Jan Marcusson och Stefan Sauk sammanfattar erfarenheter, biologiska fakta och terapeutisk handledning i ämnet.