javplatform.com

Vardagsvego för alla!

Snabba enkla vardagsvegetariska rätter som alla kan göra.

I Vardagsvego för alla! ligger fokus på snabba, enkla middagsrecept, lättlagade efterrätter och sunda snacks som man kan tillaga utan stress en vanlig vardagskväll efter jobbet.

Recepten är indelade i olika kapitel efter tillvägagångssätt, t.ex. Allt i ett (med minimal disk), Budget, Under 30 minuter m.m.

I boken finns även färdiga inköpslistor till tre middagar. Bara att fotografera med mobilen!

Handfasta råd och tips för hur man kan förenkla sin matlagning och spara tid i köket finns också med i boken. Och Sofia von Porat delar även med sig av sina bästa knep för hur man gör det mesta av sina råvaror och tar vara på matrester.

Boken passar dem som vill äta mer vegetariskt samt förstås även fullfjädrade vegetarianer, semi-vegetarianer och, till och med, veganer.

Sofia von Porat har tidigare skrivit boken Vego för alla! Hon är entreprenör, matkreatör och bloggare som brinner för vegetarisk mat. Sofias vegorecept och matinspiration publiceras i flera av Sveriges största tidningar och på olika matsajter, ofta inspirerade av de många länder hon besökt under sina fem år som reseskribent med hela världen som arbetsplats.