javplatform.com

Stora grillboken

recept och tekniker

Din nya bästa sommarkompis!

Bli en riktig grillexpert. Lär dig att skapa den perfekta grillbädden, känna när köttet är klart och lär dig blanda  de godaste glazerna och kryddblandningarna. Helt enkelt allt som krävs för en härlig måltid direkt från grillen.

Boken innehåller recept och matinspiration från världens alla hörn på kotletter, biffar, revbensspjäll, fågel och fisk samt kryddblandningar och tillbehör som relisher, salsor och pastor.

• Svårslaget kapitel om grilltekniker - utförligt och med många fotografier.
• Frestande och läckra fotografier.
• 336 sidor!

Chris Schlesinger är kock och specialiserad på grillning. Han driver ett flertal grillrestauranger i USA.

John Willoughby är chefredaktör för den amerikanska tidningen Gourmet Magazine. Tillsammans har de skrivit en mängd böcker om just grillning.

"These boys are the high priests of chicken thighs, cowboy steaks and the spice drawers of the Caribbean and North Africa. ...Ideal summer-share recipes..."
- New York Times Book Review