javplatform.com

Retro

Att inreda i retrostil är sedan flera år tillbaka oerhört populärt i Sverige. Det är ett utmärkt sätt att skapa en unik och personlig prägel på sitt hem, men konsten att passa ihop olika delar till en lyckad helhet är en utmaning. Här kommer nu en oumbärlig guide till en lyckad retrostil.

Vi är idag väldigt många som strävar efter att inreda våra hem i retrostil och i Retro får man både gott om inspiration samt många praktiska tips och idéer för hur man ror i land projektet. Det finns många olika retrostilar, men vare sig du strävar efter förkrigsnostalgi, Art Deco, stiligt skandinaviskt 50-tal eller poppigt och färgstarkt 60- och 70-tal, så kommer den här boken att hjälpa dig återskapa stilen i ditt eget hem.

I boken utforskar Katherine Sorrell ikoniska designklassiker, berättar hur man kan kombinera nytt och gammalt, vilka färgscheman, mönster och textilier som är typiska samt visar även exempel från tjugo verkliga hem som gjorts om.

Retro är en bok som man kan ösa inspiration och idéer ur om och om igen. Varje gång man bläddrar i den upptäcker man nya detaljer.

Katherine Sorrell, som har varit redaktör för den brittiska tidningen Home & Gardens, har tidigare skrivit flera böcker om inredning och arbetar som konsult i inredningsbranschen.