javplatform.com

Muffins

En oumbärlig bok för alla muffinsälskare

En oumbärlig handbok för alla muffinsälskare och för alla som gillar kombinationen enklast möjliga köksarbete – största möjliga smakupplevelse!

Få läckerheter kräver så lite arbete för en sådan enorm smaktillfredsställelse som muffins. Det är bara en av anledningarna till att de allra flesta av oss är så barnsligt förtjusta i detta bakverk. En annan anledning är den otroliga variationsrikedom muffins bjuder på. De går att variera i till synes all oändlighet – från kryddigt matigt till himmelskt sockersött. Man kan servera dem i all enkelhet eller som praktfullt dekorerade småtårtor. Och man kan baka dem i en mängd olika storlekar.

Denna muffinsbok tar till vara både den variationsrikedom och den enkelhet med vilken muffins bakas. Här finns recept på mättande och smakrika matmuffins, klassiska söta muffins, ljuvliga cupcakes och underbara frukostmuffins.

Här finns också separata kapitel med olika förslag på topping och fyllningar samt goda tillbehör.

Alla recept och instruktioner går rakt på sak utan att krångla till det. Missa inte heller bokens alla goda råd och tips inför muffinsbaket.