Grillmästaren

recept, tekniker och tips för den perfekta grillfesten

Alla längtar vi till sommaren – på att få slå upp dörrarna till trädgården, äta middag utomhus och njuta av maten och den friska luften under långa och varma sommarkvällar. Det här är också den tid på året då locket åker av grillen och den tänds i ett par veckor, sedan stuvas grillen åter in i redskapsboden samtidigt som vi sörjer den korta sommaren. Men det finns ingen anledning att ställa undan grillen – den här boken innehåller massor av recept som kan användas året om.
Här beskrivs hur du bäst använder din kol- eller gasolgrill och hur du enklast tänder grillen och får den perfekta temperaturen. Oavsett om du är nybörjare eller bara vill finslipa din grillteknik kommer du att ha nytta av bokens experttips. Och du behöver aldrig mer riskera att servera brända korvar!
När grillen väl är tänd har du 100 läckra recept från hela världen att välja bland. Det är bara att njuta av de ljuvliga dofterna av grillat – kött, fisk och fågel och så förstås de fräscha och läckra grönsakerna. Här finns också massor av tips på sallader, dippsåser och andra tillbehör.
Grillmästaren är illustrerad med läckra bilder och kommer att förändra dina matvanor – året om!