javplatform.com

Den hemliga sjöjungrun : Delfiner i fara

Nya äventyr för den hemliga sjöjungfrun Molly!

Sex nya titlar i den lättlästa serien ”Den hemliga sjöjungfrun”. Liksom de första sex hänger dessa ihop av en ramberättelse, men de kan läsas fristående.

I de första sex böckerna träffade Molly de sex snäckvaktande sjöjungfrurna. I de nya böckerna stiftar hon bekantskap med de sex djurväktarna. Molly sätts inför flera svåra prov på sina nya äventyr och återigen måste hon slåss mot den onda drottningen.

Serien "Den hemliga sjöjungfrun" är lättlästa böcker som riktar sig mot barn från cirka sju år och uppåt. Alla böcker handlar om Molly som med hjälp av ett magiskt snäckhalsband förvandlas till en sjöjungfru om nätterna. Då lever hon ett hemligt liv med sina vänner djupt ner i havet.

Delfiner i fara:

Molly har fått ett magiskt snäckhalsband av sin farmor. Med hjälp av det blir hon ibland en sjöjungfru på nätterna. Men det är hemligt för alla människor.

Följ med på Mollys magiska äventyr under vattnet! Nu ska hon försöka hjälpa Djurväktarna att rädda havsdjuren.

Någon använder ond magi i Djuphavsriket. Alla delfiner är borta och ingen vet var de är. Molly och sjöjungfrun Anja simmar runt och letar efter dem. Plötsligt hör de några svaga rop, men de ser inga delfiner någonstans …