javplatform.com

Den hemliga sjöjungfrun : Sköldpaddor i nöd

Nya äventyr för den hemliga sjöjungfrun Molly!

Sex nya titlar i den lättlästa serien ”Den hemliga sjöjungfrun”. Liksom de första sex hänger dessa ihop av en ramberättelse, men de kan läsas fristående.

I de första sex böckerna träffade Molly de sex snäckvaktande sjöjungfrurna. I de nya böckerna stiftar hon bekantskap med de sex djurväktarna. Molly sätts inför flera svåra prov på sina nya äventyr och återigen måste hon slåss mot den onda drottningen.

Serien "Den hemliga sjöjungfrun" är lättlästa böcker som riktar sig mot barn från cirka sju år och uppåt. Alla böcker handlar om Molly som med hjälp av ett magiskt snäckhalsband förvandlas till en sjöjungfru om nätterna. Då lever hon ett hemligt liv med sina vänner djupt ner i havet.

Sköldpaddor i nöd:

Molly har fått ett magiskt snäckhalsband av sin farmor. Med hjälp av det blir hon ibland en sjöjungfru på nätterna. Men det är hemligt för alla människor.

Följ med på Mollys magiska äventyr under vattnet! Nu ska hon försöka hjälpa Djurväktarna att rädda havsdjuren.

Molly och sjöjungfrun Shanti är på väg till en tropisk ö. De ska försöka rädda sköldpaddorna som de tror är fångna där. Men en stor fara lurar på korallrevet. Och snart måste Molly rädda både sköldpaddorna och Shanti!